Thursday, February 23, 2012

PUTRAJAYA ^^

assalammualaikum,
banyak benda nk cerita cuma xsempat, pasal nk praktikal sem depan kat SHAH ALAM seksyen 24, pasal kami buat assingment gila2, pasal sem nie memang gila, pasal sem ni sesibuknye.. hehehe.. everythimglah.. banyak sangat benda.. da nak last2 sem nie sayu je rasa, terkenang plak memori - memori masa kat sini :( ...
eh bukan 2 sebenarnya ekin nak cerita .. back 2 story

PUTRAJAYA..
humm for 3 days 2 night with my dear en Tim dan sahabat - sahabatnya.. enjoy ~ hilang stress.. dorang nie kelakar gila n gila - gila.. hemo hemo~ humm.. pergi sana 2 sebenarnya bukan la nak g jalan2 tp kami pergi shooting !! oppssss... HEHEHE... ye betul ! eQin xtipulah.. kawan kami 2nk buat shooting untuk assingment dye, dye pnye story pown best.. pelakon dye semua kawan - kawan dye.. sambil menyelam 2 minum air la kan, HEHEHEHE.. best ... humm selama 3 hari 2, dye jaga saya sebaik mungkin :) .. uuu seronok lah... tq dear ... da la nie je eQin nk kongsi - kongsi cerita , yang lain2 2 lain kali la eh ~ banyak assingment nk kena buat so xleh la nk cerita panjang2.. nanti bila ada free time INSYAALLAH ^_^






WITH LOVE ,
eQin Tim ... love u ~

Sunday, February 19, 2012

impian ^^



teringin nk pakai baju macam nie,
nampak mcm princess,
and ekin ske sngat ,
ala2 fairytale right ?
haha.. umm.. my bf said.. dear this is 2 sexy ..:(
umm.. no la we can make it xsexy kan ?
blh pnye.. 
dpt test pown da ok sngat.. 
(berangan dan terus berangan ) heheehhe :)

Wednesday, February 1, 2012

dear,

this is 4 you,
listen carefully...
video
sayangku jangan kau persoalkan cintaku padamu :)


with love ,
eQin